Manlig logik: varför ska du inte träffa en gift man

En intressant fråga, även för män, är Maxim Kim, en exemplarisk familjeman och far till tre barn, som gick med på att öppna ögonen på alla sina älskarinnor som på ett eller annat sätt drömmer om att få heders titeln juridisk hustru.

Numera har nästan varje man älskarinna av olika skäl. Alla vet att en sådan romantik i de flesta fall är dömd till besvikelse. Men trots sunt förnuft hoppar naiva kvinnor i poolen med sina huvuden och dömer sig själva och inte bara till lidande.

– Trots hela den moraliska sidan av vårt samhälle och önskan att inte dömas av andra, när gifta män har en älskarinna, eller till och med mer än en! Lyckligtvis eller kanske tyvärr är jag inget undantag! Baserat på mina egna livssituationer drog jag slutsatsen att älskare inte borde räkna med långvariga relationer, – säger man och far till tre barn Maxim Kim, som gick med på att avslöja den manliga synen på denna typ av förhållande. – Det är denna anpassning av saker som är naturligt i nästan alla fall. I början av ett förhållande med en gift man är allt bara bra, för de vill ha den här deltagaren, men de har olika mål.

En ung, vacker och sexig tjej för någon som jag är bara ett sätt att fly från rutin och vardag, att föra något nytt till ett tråkigt sätt att leva, en frisk luft, så att säga, törst! Naturligtvis är jag för min naiva älskarinna ett objekt av kärlek, förhoppningar etc. Hon förväntar sig av mig vård, värme, uppmärksamhet, uppriktiga känslor och viktigast av allt – hängivenhet!

– I början av förhållandet talar hon inte direkt om sina sanna önskningar, hon låter till och med att allt passar henne och tycker om godisbukettperioden. Samtidigt är det en tidsfråga att tänka att jag redan är kär och dagen när jag lämnar min fru och barn … Ett år går, sedan ett nytt och inget förändras. Så småningom bryter frågan i hennes huvud: vad i helvete händer?! Om han fuskar med sin fru, då när han blir trött på att ha kul med mig?

Det beror på att ingen kvinna, som möter en gift man, vill spela en sekundär roll hela sitt liv, och detta är logiskt. Oavsett kön strävar varje person efter stabilitet, efter ett seriöst förhållande som tillsammans leder till familj och barn. Men, kära damer, så snart du börjar kräva allt detta, för honom blir det inte längre ett äventyr, utan ett av problemen som han faktiskt försökte distrahera sig från.

Under tiden börjar ständig göm-och-sökning, försvinnanden på affärsresor eller försenade arbetsfördröjningar attrahera fruens uppmärksamhet! Det finns en risk att avslöja förräderi, och män gillar inte problem. Så flickan från äventyret blir inte bara ett problem, ett hot. Ingen far vill se ut som en skurk i ögonen på sina egna barn och i allmänhet alla nära honom..

Förr eller senare sätter älskarinnan mannen före valet: fru eller jag! Slutsats: om han själv ännu inte har gjort ett val till din fördel, så passar allt honom, inklusive kvinnan! Tveka därför inte, han väljer sin familj. Och dina nycklar kommer bara att tjäna bra, eftersom du själv så småningom kommer att bli initiativtagaren till upplösningen.