Kort om det viktigaste: hur man får en orgasm

För utgången blir orgasm en slags markör för goda relationer hos ett par. Men ibland, med fullständig förståelse i livet, inträffar en fullständig oenighet i parets sovrum. Ofta är felet en kvinnas oförmåga att få en orgasm, som en man inte kan övervinna, oavsett hur hårt han försöker. Om varför detta händer och hur man löser detta problem fick kvinnodagen besked av en sexcoach, skapare av SEKS.RF: s träningscenter Ekaterina Lyubimova.

Vad är orgasm?

Orgasm är inte bara kulmen på sexuell upphetsning, utan också en evig stötesten för ett stort antal kvinnor. Ofta tror kvinnor som upplever problem med att få orgasm under ett intimt förhållande att detta problem är rent fysiologiskt. Men i själva verket beror orgasmens början eller inte mer på styrkan av emotionell stress och erotisk fantasi än på fysiologi. I mekaniken för sexuell upphetsning spelar psyket och intryck kanske huvudrollen. Och därför, även om du inte har utvecklat erogena zoner, i en lämplig situation, kan du uppleva den ljusaste orgasm.

Vad påverkar förmågan att få orgasm?

Den tekniska sidan av kön, dess prestanda, spelar naturligtvis en viktig roll i förmågan att få en orgasm med en partner; emellertid är den psykologiska sidan av processen mycket viktigare för kvinnor. Förmågan att nå toppen av nöje med en attityd till din figur, uppfattning om dig själv, din personlighet, din kropp och ämnet sex. För förmågan att få en orgasm hos kvinnor är psyket ansvarigt, vilket kan förtryckas av tvång, onödiga tankar eller tabu. En kvinna är öppen för levande känslor först när hon helt överlämnar sig till processen och släpper kontrollen över sig själv. Orgasm är huvudpriset från kroppen som svar på kärlek till den och önskan om sexuell njutning. Utan psykologisk öppenhet kommer ingen av de mest sofistikerade teknikerna att åtnjutas..

Men glöm inte den ”instrumentella” delen – kvinnor behöver utveckla sina erogena punkter, yttre och inre (punkter i slidan), med hjälp av speciella sexleksaker för detta.

Varför har jag aldrig haft en orgasm?

Observera att det är enkelt och enkelt att uppnå orgasm ensam med dig själv, i processen med onani. Och under kontakt med en partner hos kvinnor aktiveras ofta ofrivillig kontroll över kroppen, vilket inte alls bidrar till att få glädje. Kvinnor som har svårigheter med befrielse under sex behöver lära sig att övervinna isoleringstillståndet. För att göra detta kan du kontakta en specialist inom intim psykoterapi eller delta i en utbildning om uppvaknande orgasm, som bland annat lär dig att stänga av kontroll och tankar och helt lösa upp i känslor. När jag utvecklade detta träningsprogram ägde jag särskild uppmärksamhet åt sätten att ackumulera och väcka upphetsning under sex. De låter dig garantera att nå toppunkten..

Hur man berättar om en orgasm från bara extas?

Hur man skiljer en orgasm från bara extas är en mycket relevant fråga för de kvinnor som aldrig har nått ett klimax. Det accepterade svaret är att det är ganska enkelt intuitivt, eftersom orgasm inte kan förväxlas med något annat. Det är svårt att argumentera med detta svar. Fysiologiskt är orgasm spontan sammandragning och expansion av vaginala muskler, följt av fysisk avkoppling och njutning. Medan extas bara är en trevlig känsla. I allmänhet är den gyllene regeln den här: om du inte är säker på att det fanns en orgasm, så existerade det troligtvis helt enkelt inte..

Hur man får en orgasm regelbundet?

För dem som vill orgasm regelbundet, bör olika typer av stimulering inte försummas, eftersom orgasm inte nödvändigtvis utlöser vaginalt sex. Om din partner inte har fört dig till toppen under samlag, be honom att fortsätta att smeka, muntligt eller använda sexleksaker. På träningen ”Awakening the female orgasm” lär jag tjejer att göra det korrekt och så effektivt som möjligt. Faktum är att orgasm ofta orsakas av stimulering av klitoris, för att uppleva det vaginalt måste speciella överföringstekniker användas. Om du inte har en fysiologisk koppling av orgasm till att hitta penis inuti – varför i helvete ska kroppen reagera ordentligt?

Är det möjligt att göra en orgasm ljusare? på vilket sätt?

Sensationen av orgasm kan förbättras genom att stimulera två zoner samtidigt. Till exempel kan du tillgripa analstimulering, vilket kommer att öka könsförlusten. Det finns dock andra metoder som är omöjliga att lära sig, eller genom att konsultera vänner. Erfarna sextränare i heltidskurs undervisar ”lektioner” under sex på flera erogena zoner. Dessa tekniker möjliggör en hel rad känslor och får mycket mer glädje av sex. Förnimmelserna blir också ljusare om du diversifierar ditt sexliv, uppnår fler sätt att tillfredsställa varandra i det. Till exempel har nya oralsextekniker definitivt lagt till en ljus färg i ditt sexliv.!

Varför är orgasm användbar??

Orgasm är kanske den viktigaste känslan i livet, bortsett från upplysningen från meditation. Utan tvekan är den största fördelen med det en hög känsla av tillfredsställelse. I ett hektiskt livsschema, när kvinnor tvingas rusa mellan arbete och lek, är det viktigt att lära sig att uppleva tillfredsställelse och avkoppling. Vad är poängen med att ha ett bra jobb om det kommer i vägen för att njuta av livet? Det personliga livet, dess intima sida är det mest intima som en person har, det är en process som kräver maximal öppenhet. Om jobbet inte är lämpligt kan det ändras; om en partner inte är lämplig kan du starta ett nytt förhållande. Men om det inte finns någon tillfredsställelse i livet måste du ändra ditt liv. Eftersom ett harmoniskt sexliv är den här kärnan, den upplevelsen av trevliga sensuella njutningar som övervinner alla svårigheter i livet..