Hur man vet vilken som är hans älskare

Kvinnor älskar att dra slutsatser, särskilt när det gäller män. En viktig plats i våra analytiska beräkningar upptar frågan om hur en ung man har sex.

Det finns många tecken på att kvinnor väljer hur en man ska bete sig i första hand, vi är intresserade av temperament och storleken på manlighet. Lyckligtvis har tidigare generationer av kvinnor redan skapat och testat en mängd teorier som fortfarande är populära idag. Dessutom kommer vetenskapen till vår hjälp, redo att binda samman mäns utseende, beteende och sexuella egenskaper..

Mörkt eller ljust?

Det finns inga hårda vetenskapliga bevis för hur hårfärg och sexuell aktivitet är relaterade. Kvinnor har denna berättelse om den rådande uppfattningen: ofta visar sig brunetter och rödhåriga att vara artificiella älskare, medan blondiner inte bör förväntas inom aerobatics..

Enligt en ny studie är de mest passionerade älskarna män med en ”apa” -figur.

Temperament kan bedömas utifrån hårkvaliteten: för män med mjukt hår är ökad aktivitet karakteristisk och för ägare av tjockt och styvt hår ökad.

Apans planet

De närmaste älskarna, enligt en av de senaste studierna, är män med en ”apa” -figur – slitstark, stark och kort: det är de som liknar våra avlägsna släktingar. För detta infördes en speciell term ”primativitet” från ordet ”primater”. Ökad hårighet är också en indikator på temperament..

Stanna med näsan

Näsan har länge varit den mest omtalade delen av den manliga kroppen. På grundval av sin form och storlek försöker kvinnor avgöra vilken värdighet naturen har tilldelat en man. Det fanns till och med en separat teori angående puckeln – genom dess form och läge skulle den gissa sexuella missbruk och till och med penisens diameter. Studier har dock inte bekräftat några av antagandena..

När det gäller nässtorleken kan en viss regelbundenhet fortfarande spåras: om den är stor och massiv är det stor sannolikhet att penis också har imponerande dimensioner.

Stora och väldefinierade läppar är ett säkert tecken på att du har turen att träffa en begåvad älskare, vars natur generöst har belönat alla slags dygder. Om läpparna på din nya vän är smala och fasta, är det bättre att lämna förhållandet vänligt..

Ditt ben!

Storleken på den manliga foten, liksom näsan, hemsökte den kvinnliga fantasin under lång tid.

Stora, väldefinierade läppar är ett säkert tecken på att du har turen att träffa en begåvad älskare..

Man trodde att ju större ben, desto mer maskulin, men modern forskning har motbevisat denna version och bevisat att det inte finns någon koppling i detta fall. Man kan dock dra en slutsats om sexuellt temperament baserat på benlängden: ju kortare de är, desto högre är en mans sexuella aktivitet.

Läs också:

Varför glömmer män semestern?