Giftiga vanor hos kvinnor över 40 år som hindrar dem från att hitta en man

Psykologen berättade om mogna dammars vanor som förgiftar deras kommunikation med män.

När de blir äldre blir många kvinnor svårare att klättra, mindre spontana och glada. Och själva, utan att märka sig själva, förstår de inte vad som förstör deras förhållande exakt, varför de misslyckas om och om igen på kärleksfronten.

Yulia Lyakhanova

Så, vilken typ av dåliga vanor dyker upp med åldern och förgiftar din kommunikation med en man?

1. Att dra ut känslor, löften, garantier, materiella investeringar från en man

För detta är reglerna både de mest subtila och graciösa sätten och mer klumpiga och grova. ”Det måste vara som en granne älskar sin fru, eller hur? Känns rätt en mil bort, eller hur? Hon är alltid så glad. Och hennes buketter är alltid fräscha på Instagram … ”Eller tungt artilleri:” Antingen gifter vi oss eller så går jag. ”.

2. Press på skuldkänslor

”Naturligtvis, gå på din fisketur med dina vänner. Det är roligare med dem. Inte som hemma hos mig ”,” Gå, jag verkar fortfarande bli sjuk och något gör ont i mitt hjärta. ” Efter det kan du sitta i hörnet och gråta mjukt. Om en man börjar övertala honom kan han gråta ännu högre. Skuldkänslan i det här fallet kommer att göra en man galen..

3. Hyperkontroll

En kvinna försöker hålla sig à jour med sin mans kommunikation: varje korrespondens och varje samtal med vänner, kollegor och bilanställda. Hans inloggningar och lösenord har länge varit kända och används utan tvekan, för nära människor borde inte ha hemligheter från varandra.

4. Framkallar svartsjuka

Har mannen inte bråttom att föreslå? Varför inte spela på hans känslor och göra honom avundsjuk? Du kan berätta för honom om ett plötsligt tillkännagivet ex eller från jobbig och med en bukett blommor. Du kan också köpa blommor till dig och säga att det kommer från en hemlig beundrare.

5. Lata och ovillighet att utvecklas

Att leva tillsammans, vardagen, förordningen, eviga bekymmer tar mycket tid och energi. Men ofta lever kvinnor själva på en räfflad bas, inte vill ändra någonting och gå vidare. De gör vad de är vana vid, av tröghet, de går med på hushållstjänarnas roll för att inte uppleva karriärstress, och sedan klagar de på att det absolut inte finns någon glädje, lycka och prestationer i livet. Det är svårt att vara lycklig, framgångsrik och intressant för din man, att inte vidta några åtgärder.

6. Dåliga personliga gränser och känslomässiga svängningar

Först är en kvinna redo att grotta in under sin man, sedan gör hon uppror, älskar sedan igen och ber om ursäkt för sitt beteende. Detta utmattar både henne och mannen. En kvinna med dåliga gränser känns ofta som ett offer, men skyller mannen för det. Hon vet inte när och var man ska säga ett lugnt och artigt nej eller ett varmt ja. Därför måste du lura och vifta, och sedan hata och hysteri från den ackumulerade aggressionen. Detta beteende är en tydlig manifestation av oformade personliga gränser..