7 de bästa männen lockas lätt

De aspekter av din attraktivitet som du behöver för att outtröttligt utveckla i dig själv.

En gång, djupt i min ungdom, var jag av den allmänna uppfattningen att vissa kvinnor bara hade tur i kärlek och hittade en bra man. Som det visade sig hade jag fel.

Med tiden insåg jag att det för kvinnor inte alls handlar om tur, utan hur de manifesterar sig i förhållande till män, hur de manifesterar sig i förhållande till sig själva, hur de manifesterar sig.

På vägen att veta detta insåg jag också att det viktigaste är att ständigt sträva efter perfektion. Jag håller med, det finns inga ideal. Men om du arbetar med dig själv varje dag, utvecklar dig själv, leta efter sätt att finjustera alla dina aspekter utan att starta dig själv, vem du är, om inte den ideala kvinnan? titta här

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad tränare, kvinnlig tränare, expert på att matcha par för äktenskap och relationer, psykolog, författare till en effektiv algoritm för ett lyckligt äktenskap. Grundare av Europeiska äktenskapsbyrån.

Så var du ska börja följa din perfekta kvinna? Det finns sju huvudaspekter i kvinnans image som du behöver för att stärka och stärka i dig själv, att locka seriösa män och sticka ut med en ljus blomma bland andra representanter för det rättvisa könet. Låt oss gå igenom var och en av dessa aspekter och kontrollera hur saker och ting är med dig personligen..

1. Extern överklagande

Så elegant, trevlig, välvårdad du är, hur du kan fånga mäns blickar. För denna nivå är det viktigt att skilja mellan kortsiktig och långsiktig attraktion. Uppenbarligen är det lättare att uppmärksamma dig själv med ett fängslande omslag. Men på nivån av ett omslag är en anständig man väldigt svår: se hur många vackra kvinnor som finns. Därför, om män vill ha ett seriöst förhållande, dras de till mörka kvinnor som i sitt utseende är så nära bilden av en dam som möjligt, en mus som väcker självförtroende, en känsla av stil och värdighet..

2. Harmoni mellan energitillståndet

Detta är din inre uppfyllelse, din personliga energikälla. Du ger denna energi så mycket som möjligt, sänder ljuset och värmen i ditt tillstånd, laddar alla med positivt och glädje. Män letar efter denna näring bland kvinnor eftersom de inte hittar det i sin grova, svåra manliga värld. Och om de hittar det, vill de inte längre släppa taget, sträva efter att bli mättade dag efter dag.

3. Kroppens språk och nåd

Man, hur du rör dig, hur subtil är dina gester, rörelser, gång. Allt spelar en roll här: både när du är i dynamik och när du bara sitter i en stol. Få kvinnor har detta trumfkort. Missa därför inte chansen att på ett elegant sätt avancera flera positioner framför konkurrenterna i ögonen på beundrande män..

4. Behärskar kommunikationen med en man

Detta är ett av de djupaste skikten i samhället med en man, när du faktiskt redan börjar ett förhållande. Externa attribut är mycket lätta att locka till sig, men som regel kommer din bekantskap bara att hålla på denna nivå. Lär dig att vara intressant i konversationen, att ge näring åt en man intellektuellt, genom att ge och andra komplimanger, utforska ämnen som avslöjar din personlighet från de bästa sidorna.

5. Känslor och deras uttryck

Tänk dig att dina känslor är en gåva till en man. Det är inte så mycket vad som finns inuti lådan (din känsla) som spelar roll som själva förpackningen (hur du serverar den). Det vill säga du kan, som alla levande varelser, uppleva olika upplevelser – både positiva och negativa, det går inte att komma ifrån detta. Men hur de sänds bestämmer hur mannen ska ta emot den här gåvan. En klok kvinna kan vara otroligt attraktiv och söt även i ilska. Vet du hur?

6. Sexualitet

Detta är inte den enklaste fysiken i utseende och beteende som kvinnor felaktigt anser vara kraftfulla vapen. Detta är inte sexöverklagandet hos korta kjolar och inbjudande svängningar i höfterna och nibbling av läppar med ett suddigt utseende. Detta är en subtil, elegant sensualitet av rösten, garderobens mysterium, en kattens plasticitet, som inte är så lätt att plocka upp. Krydda allt detta med förmågan att flörta utan hala tips när vulgaritet förlorar sin talegåva och går i spår. Och mannen fryser i en lätt yrsel från tillströmningen av vätskor av din sensualitet, oavsett vilken storlek dina ben och vilken storlek hals.

7. Syfte och unikhet

Detta är den högsta nivån av en mans kunskap om dig. I det här skedet bör han känna din unikhet och ditt värde, vilket han inte hittade hos andra kvinnor. Detta är din medvetenhet om vad du vill ha ut ur livet och steg för att uppnå dina huvudmål. Visa att du inte bara chattar som en klocka i det här livet. Låt det förstås att du är som en lyxig bil som med självförtroende glider längs vägen till ditt öde, din destination och är redo att ta med dig en värdig, älskad följeslagare med glädje..

Alla dessa aspekter främjas i min författares teknik ”The Rose of Love, Femininity and Marriage”. I den hittar du också hur du kontrollerar tillståndet för var och en för dig, liksom effektiva sätt att stärka och utarbeta dem som behöver det. Föreställ dig en ros där några av kronbladen är svaga och vissna. Naturligtvis är hon genast schack och schackmatta från sina grannar, vars knoppar är rika. Energisera dina kronblad varje dag och blom för att locka de bästa männen med lätthet.