5 bröllopsidéer som alla är trötta på

Kvinnodagen valde bröllopsidéer som är bäst glömda om du vill att din fest ska vara speciell.

Brev

Killar, vi tvivlar inte på att allt är för kärlek med dig, men naturligtvis tack för påminnelsen. Vi pratar om stora bokstäver, vanligtvis skum – LOVE, Mr.. & MR, jag & Du och andra trivialiteter. Som regel gillar nygifta att sitta på gräsmattan i parken och omfamna bokstäverna och tittar svagt på varandra. Vi har kärlek! Bokstavligen. Kanske de två första ”brev” fotosessionerna påstod sig vara original, men nu, när vartannat bröllop vrimlar av dem, är detta en fruktansvärd vulgaritet. Tja, eller, i värsta fall, hitta på något individuellt för ditt par – kanske kommer det att vara orden som ni kärleksfullt kallar varandra? Men inte bröllopsdatumet, vi ber!

Läs om hur du förbereder dig för ditt drömbröllop i det dedikerade avsnittet. ALLT OM BRÖLLOPP: INSTRUKTIONER FÖR ANSÖKNING.

Kryssrutor

Inte det värsta som kan hända med ditt bröllop, men också ganska äckligt. Banded bröllop är en längtan efter god smak: lurid, de ger intrycket att du är i en cirkus. Det värsta du kan göra är att dekorera firandet med flaggor med inskriptioner som BARA GIFTAD och så vidare. Naturligtvis finns det tillfällen då det är motiverat att använda flaggor. Detta är utformningen av enskilda zoner vid ett bröllop, till exempel en godisbar, men en blygsam tråd, och inte upp och ner, som opretentiösa dekoratörer gillar att göra. Och flaggorna innebär också en viss feststil, till exempel ett landsbröllop. Och för att dekorera verandan är det förresten bättre att använda minificklampor.

Tiffany bröllop

Mode i det berömda smyckenmärket ser ut att komma från någon djup provins och påminner om någons blå, det vill säga en mynta, rördröm. Naturligtvis finns det hos många tjejer en önskan att få ett äktenskapsförslag tillsammans med en ring ”från Tiffany”, men vad har bröllopets omfattning att göra med det? Men nej, hela inredningen måste vara ljus mynta! Vissa särskilt sofistikerade brudar plågar till och med konditorerna – de säger att kakan behöver matfärgning för att göra färgen exakt ”som Tiffanys.” Ett bröllop som ser ut som en stor mintfläck är skrämmande. Så om du har en sådan idé är det bättre att glömma bort det. Och om du behöver göra det klart för dina vänner att du har ringar om detta smyckenmärke, lägg upp ett foto på Instagram med hashtaggen #umenyakoltsothiffani.

Glas- och flaskdekor

Variant a la ”vi sparar på inredningen, men vi vill att den ska vara vacker.” För det första är det inte vackert, och för det andra är den fullständiga frånvaron av bröllopsdekoration bättre än så. Vilka dekoratörer kom med den ljusa idén att sätta in champagneflaskar och glas med lite glänsande nonsens, band och strass, det är inte klart, det värsta är att de nygifta plockade upp den här idén. Glasögonen ser sämst ut i det här fallet – de togs från zigenarbaronen. Tro mig, även den mest budgetiga champagnemärket ser bättre ut än denna pseudo-inredning. Bättre spendera dessa pengar på dyrare champagne och bättre glasögon.

Smörkakor-blomsterbäddar

Gå till Instagram, se hur många mammor på moderskapsledigheten som förbereder fantastiska kakor – värda utställningar av konfektkonst. Och förutom Internet finns det nu var man kan vandra i valet av bröllopsdelikatesser. Det är oklart varför par fortfarande föredrar feta smörkakor – på sockerkaka och full av rosor och annan vegetation. En riktig triumf för matfärgning! Du kommer inte ens överraska någon med detta, och smaken lämnar mycket att önska. På ett sommarbröllop kommer en sådan kaka att spridas helt. Vi råder dig att vara uppmärksam på de ”öppna” bärkakorna – förresten kommer bilderna att vara utmärkta!